Hold on to that feeling

Haha jag sitter och asgarvar för mig själv. Har packat för hemresan! Jag har min stora bag, en stor blå ikeakasse och jag har ännu inte packat ner min dator eller julklapparna! Ska bli mycket intressant hur jag ska få med mig allt till tåget! Den som lever får se helt enkelt! Har ju min kompis Micka med mig, ska muta henne med choklad så går det nog bra!

Igår jobbade jag som sagt på ikea, sista söndagen det var öppet. Fy fan vad mycket folk, ett tag hade jag en kö efter mig där folk stod och väntade i över en kvart för att få hjälp av mig! Shit pommes då var jag hyper stressad och ville ett tag bara lägga mig under sanden!

Nu ska jag sjunga vidare och göra världens bästa spellista för tågresan hem!


4:e advent

4:e advent och jag sitter ensam och ugglar i kylan.
Har så satans tråkigt. Vem kom på idén att Ikea ska ha söndagsöppet så att min kära rumskamrat jobbar idag?? Ingen bra idé alls enligt mig.
Det är kallt som tusan både ute och inne. Vet inte vad som hänt med värmen i vårt rum.. försvunnit har den iaf och jag sover nuförtiden med långärmad tröja, byxor, strumpor + täcke och filt. Jag längtar hem.

//Linda


Jag kommer hem igen till jul

Vi lyssnar på Peter Jöback! Micka kom ner nu, Linda och hon hade VÄRLDENS BÄSTA överraskning, vi ska se tomten är far till alla barnen!! Jag är så lycklig! Saknar Frida lite när jag ser den!  Imorgon ska jag jobba, likaså tisdag och sen åker jag hem! Ska äta flera kilo rödbetssallad då! :)

Ha det bra!


Torsdag

Nu är det inte många dagar kvar innan vi får åka hem på lite "jullov". Ska bli underbart!
Jag skulle vilja packa redan nu för jag har sådan hemlängtan men jag inser att det skulle vara ganska osmidigt eftersom jag fortfarande behöver använda mkt av mina grejer de dagar vi fortfarande har kvar.. Plus att vi måste tvätta och det är ju smidigast att göra innan jag packar ner allt, haha :p

Vi har haft Malins kära syster Sofia på besök i några dagar, trevligt trevligt. Men det var inte mkt plats över i vårt lilla rum när vi lagt ut en luftmadrass på golvet! Man kunde knappt komma ut :p

//Linda

3 månader

Idag har vi bott i Norge i 3 månader! Tiden bara flyger iväg.

Lyckorus

Haha vilken dag det har varit, för det första! Jag jobbade i en CHOKLADFABRIK (och det luktade gudomligt hela dagen!!) Och vad säger ni om att jag nu har avvancerat från kantineassistent till, just det ni hörde rätt HEADCHEF!!! Hatt och allt vet ni! Imorgon ska jag få en kockjacka också! OCH när jag skulle gå hem idag visade det sig att några puckon (som jag älskar) hade satt på fel datum på massa chokladkartonger så man FICK VARSINN KARTONG när man gick! Smilet på mina läppar var inte lätt att missa när jag åkte hem! Wow vilken dag! Plus att Obama är här och det är kravallstaket runt hela Oslo! Lite coolt känns det faktiskt. Vill kolla när han vinkar från Grand hotell senare, får se!


Lite avis är ni va för att jag har en så fin hatt :p


Klappat och klart

Nu är jag klar med alla julklappsinköp. Eller ja nästan iaf. Har två paket som inte kan införskaffas förrän jag kommer till Sverige, men vet precis vad jag ska köpa så jag räknar mig som klar ändå :p Har nog aldrig varit ute i sån god tid tidigare!

Jag har förresten ett nytt jobb. På ett gym.. är ett jättefint ställe men det händer tyvärr inte så mkt om dagarna så jag sitter mest och läser! Har jobbat där snart två veckor..

Nu är det bara 15 dagar och 5 timmar kvar till julafton. Vilket innebär att det bara är 13 dagar och 5 timmar kvar tills dagen då jag får åka hem =) Äntligen.



Min chokladkalender jag fått från Adecco, visst är de generösa? :p

//Linda


Dietlagar

Vi har från och med nu nya lagar gällande dieten på Wesselsgate!



Pepparkaksbakande

Idag har Malin, Linda och Mikaela varit hemma hos Frida och bakat pepparkakor. Vi hade ingen kavel och inga pepparkaksformar men däremot 5 kg mjöl! Eftersom vi är vana överlevare så använde vi gamla vinflaskor som kavlar och glas och knivar som formar. Resultatet blev mer än godkänt!
Efter det gick de tre vännerna ner till vattnet för att gå på julmarknad! Mysigt var det men eftersom vi är snåla svenskar köpte vi inte ett jota.


De tre vännerna måttligt roade efter julbaket!


Hoppas ni ser, vi har astronaut Bobby, en jesusgubbe, julgran, robot, en palm och en fisk.
Vi tar julen till en helt ny nivå! 



Och så måste vi ju visa L.Källmans inköp från i veckan, äkta diamantring från BB!

jul jul älskade jul

Linda kom och mötte upp mig på ikea efter jobbet. Meningen var att vi skulle äta svenska kjøtteboller med fløtesaus och tyttebær! Vi handlade också lite nödvändiga saker såsom pepparkaksdeg och en liten minijulgran till vårt rum! Påväg hem gjorde vi misstaget att spinga in på bikbok. Vi syndade och handlade varsitt smycke. MEN det var faktiskt TILLBUD så då får man handla! Haha mitt halsband är så fult att det blir coolt! Ni kan berömma min extremt goda smak med en kommentar senare! 




Min coola discogubbe!

/Malin


jul i oslo

Julen börjar verkligen komma mer och mer till Oslo nu!





På söndag ska vi på julmarknad där vi har hört det ryktas att man kan köpa gröt!!!


RSS 2.0