Ingen övning!

Ska väl berätta lite om nattens händelser. Jag och Linda vaknar med ett ryck 03.30 av att det tjuter nåt så in i helvete. Vad fan är det som händer? Vi båda är ju nyvakna och inte riktigt med på vad som händer. Men det är väl brandlarmet? Eller är det det? Vi har ingen aning. Det tjuter hela tiden, vi springer ut i korridoren, ingen där. Vad ska vi göra, ska vi ut? Tar på oss jacka och springer ut. Möter folk från andra våningar. Nån säger att det ryker på tredje våningen. 

Efter mycket diskussion är det nån som inser att det inte brinner, men att det är larmet i baktrappan, vid vår toalett, som har gått i gång. Jag går dit och hittar ett element som sprutar ut vatten och att det har blivit rök från det. Brandkåren kommer (med blåljus till en början!) och två gigantiska brandmän kommer och fixar!

Jag vet inte när vi kom i säng igen, men vi hade vart uppe ett tag på grund av ett jävla element som inte kunde hålla tätt! Men vi får se det positiva i det hela, det brann inte, vi lever, våra saker brann inte upp, man vaknar av alarmet och att alarmet faktiskt fungerar. Men nästa gång ska vi inte vara så sega i starten utan gå ut på en gång.

Jag hoppas att alla andra hade en relativt lugn natt utan liknande händelser. Nu ska jag iväg till jobbet. 

Haj! /Malin 


Shopping

Ja vad ska man säga, vi gillar tilbud här i Oslo. Ikväll ska vi äta grillad kylling med pommes och sås! Det mina vänner är ren LYX!







Underbaraste helgen

Detta har utan tvekan varit den underbaraste helgen i Oslo.
Har guidat runt Calle lite här i byen, vi tog även en sväng på Nationalmuseét där vi bl.a. såg "Skriet". Sen har vi även hunnit med en otroligt kall tur till Holmen Kollen och ett besök i Frognerparken där vi såg massa skulpturer.

Saknaden är redan stor och jag längtar hem mer än någonsin.
Min pojkvän är den underbaraste i världen..






♥♥♥


SKÅL

Nu sitter vi och dricker bubblet jag skrev om i förra inlägget.
Snart ska vi gå till Hard rock café =) Där blir det mat och bowling!


//Linda


Bubbel

Idag fick jag en flaska bubbel av en kund på jobbet!
Pratade med honom för några veckor sedan om att Calle skulle komma och hälsa på mig nu i helgen, detta kom han ihåg! Han tyckte att vi behövde något att skåla med när vi inte setts på så länge, oerhört gulligt!



//Linda


Semlor

Nu har vi gjort semlor med vaniljkräm i! Dom blev jättegoda så nu är vi mätta och glada!


mammas dag!

Då var det söndag, igen! Tiden, jag vad händer med tiden? Kommer tiden gå såhär fort när vi reser kommer jag bli ledsen!
Alla fall, idag är det alla hjärtans dag och faktiskt morsdag i norge. Så Malin och Linda hälsar att vi älskar våra mammor och önskar dom en bra dag! Vi ska nu baka norska bollar som vi ska göra semlor av! Och när vi mumsar på dom så ska vi fortsätta att kolla på vampire diaries!

Ha det bra!

Wihoo

Vi börjar se ljuset i tunneln, norgeperioden dras mot sitt slut.
Men mina vänner det viktigaste, Malin och Linda har nu bokat sin resa!!!
Kina, Malyasia, Thailand och kanske Vietnam! Fy helvete vad skönt det ska bli! Inga måste, inga men, bara jag vill, jag vill, jag ska! En mango, en solnedgång, ett par flipp flopp, en strand, en paraplydrink, ett hav, en massa mat, en sol, en Malin, en Linda, ja jag tror ni fattar vinken!

Och eftersom jag är en väldigt rolig människa så ska jag visa en bild på vart det är vi egentligen ska, landet där puffar inte bara är en myt - det är verklighet!


Från Malin


Måndag

Idag är vi - tro det eller ej - lediga båda två! Nästan helt otroligt.
Hittills har vi inte gjort många knop idag.. sovit länge, surfat och ätit väldigt sen frukost. Men vi ska nog vara lite duktigare senare under dagen. Har tänkt oss byen en sväng och sedan baka(!).

Det är otroligt skönt att vara ledig på måndagar, veckan känns inte lika lång när man startar på tisdagen =)

//Linda

Söndag

Söndag i Oslo stavas mat, vila, internet och film! Disney och vårrullar ikväll, vi måste ju kultiralisera (linda tror det är ett ord jag kom på själv..?) oss med Asien så vi är beredda för snart åker vi! Först ut blir Kina, ska bli jävligt spännande och underbart kul!

Igår drack vi vin och berättade hemlisar för varandra!



Skulle bara visa hur snygga vi har blivit av Oslo luften! /Malin


Röda naglar

I brist på annat tänkte jag bara informera er om att jag precis "lånat" Malins röda nagellack och målat både fingernaglar och tånaglar :p


Kan även passa på att informera er om att jag var duktig på jobbet idag. Fick Rabah till att börja rensa ett av förråden (eller jag fick snarare hans tillåtelse att själv göra det). Känner mig som Carin när jag gör såna saker, hon är bäst på att rensa =) Jag fick honom efter många om och men att slänga en hel del skit. Eller jag är lite rädd att han efter att jag gått hem bara flyttade på all skit till ett annat rum för att han inte orkade åka och slänga det.. men det ska jag banne mig kontrollera på torsdag! Skiten ska väck! Så det så.

Imorron är jag ledig och ska till Majorstuen och träffa Frida!

=)


RSS 2.0