=)

Under vara dagar i Ho Chi Minh hann vi inte bara med utgang utan aven att besoka en marknad och Cu Chi tunnlarna. Den guidade turen vi tog dit var nog den samsta vi varit med om under resan hittills, men tunnlarna var intressanta att se iaf! Forstar inte hur de kunde leva i dessa sma utrymmen under 20 ars tid!





Just nu ar vi Nha Trang. Har har vi inte gjort sa mkt. Legat pa stranden, traffat trevligt folk och partajat. Inatt blir det nattbuss mot Hoi An dar vi stannar en dag och en natt, sedan en dag i Hue innan vi den 24:e anlander till Hanoi!
Nattbussarna ar hur sota som helst, rader med vaningssangar over hela bussen! Bild kommer senare.

Puss och kram

vietnam

Vi drog pa oss finklanningarna och upplevde Saigon nattetid! :)


Phu Quoc

Just nu ar vi pa on Phu Quoc i Vietnam.
Vi hade en riktigt hemsk dag igar.. Vi ska aldrig mer hyra moppe kan vi lova!
Tillsammans med fyra andra fran vart hotell hyrde vi fyra mopeder. Av dessa fyra moppeder kom endast en tillbaka till hotellet.
Till och borja med fick var punktering, sen fick en annan bensinstopp och en tredje bara dog. Den mopeden som fick bensinstopp fick aven dalig bensin sa den dog och startade om vart annat hela vagen. Tillslut gav vi upp och tog en taxi tillbaka. Tre mopeder lamnades och en kom tillbaka!
Det tog oss ca 3,5 timmar att ta oss tillbaka till hotellet, och endast 30 minuter nar vi akte darifran..
Om nagra dagar kan vi nog skratta men igar ville vi bara grata.. det var inte roligt alls. Det blev morkt valdigt fort ocksa och vagarna ar riktigt daliga, kan knappast kallas vagar sa var ett riktigt helvete.

Imorron aker vi vidare mot Ho Chi Minh! Dar hoppas vi pa bra shopping!

Forresten sa laker vara sar riktigt daligt.. blir nog till att for fjarde gangen uppsoka en klinik!

Kramar fran Linda och Malin

Sihanoukville

Vi fortsatte resan fran Siem Reap tillsammans med killarna fran Danmark. Vi spenderade tillsammans nagra valdigt bra dagar i Kambodjas huvudstad Phonom Penh. Vi sag bl.a. The Royal Palace, Ryska Marknaden, The Killing Fields och museet S21. De tva sistnamnda var valdigt intressant att se men sa otroligt hemskt..
Vi hann aven med lite party! Lite lugnare an Full Moon denna gang dock :)

Nu ar vi i strandstaden Sihanoukville som visade sig vara ett riktigt partystalle, det hade vi inte vantat oss. Men vi orkar inte festa utan ska ta oss tillbaka till vart hotell, hyra en dvdspelare och titta pa nagra filmer vi kopt! Vi har saknat att titta pa film sa vi langtar!
Killarna har tagit sig vidare till Laos sa nu ar det bara vi tva igen!

//Linda och Malin

Siem Reap

Vi sitter pa vart hostel i Siem Reap just nu och ska snart ga och lagga oss, vi ska upp innan klockan 05.00 imorgon for att se soluppgangen over Angkor Wat! Vi var uppe tidigt idag ocksa, har gatt runt i olika tempel i och runt Angkor wat, verkligen en syn for ogat kan vi lova!


Vi traffade tre danskar och en australienare pa bussen hit som vi slagit folje med for nagra dagar! Valdigt trevliga :) 

Vi har verkligen anstrangt oss har med bilder och intressanta inlagg, och vad far vi for det? Noll respons.. Var ar era kommentarer?

Puss och godnatt Malin och Linda 


Hej da Thailand

Sista timmen i koh Tao nu, sen aker vi vidare med bat och buss till Siem Reap i Kambodja. Har har vi mest slappat men aven snorklat en dag. Blev inte lika imponerade av fiskarna har som pa Perhentian Island men det var en bra dag! Vi har aven varit pa en thaiklinik och fatt vara sar omplastrade, Malin lyckades ramla vid poolen och Linda klantade sig pa full moon. Nu rengor vi dom varje dag och hoppas att dom laker snart!


Bild fran var moppetur pa Koh Phangan!

RSS 2.0