ikea

Då var det torsdag och jag har varit första dagen på ikea, fått arbetskläder, tur att man passar i gult! Fått lite tider till nästa vecka då jag ska få opplearing. Träffat några kollegor och fått gå runt i ett tomt ikea innan öppning. Spännande vill jag lova. Men det känns bra och jag tror att Malin+ikea kommer fungera fint. Ska plugga lite lampor nu hade jag tänkt, så att man har lite kött på benen på måndag!
Nu i helgen åker jag till Sandefjord för att hälsa på min lillasyster och fira att hon fyller år! Ska bli så gott med tårta!
Linda och jag är inga mästerkockar i köket, eller vi är när vi lägger manken till, men för det första finns det inga varor att göra mat på eftersom vi inte har handlat, och för det andra så orkar ingen att göra nåt heller. Just nu har vi, ett paket smör, lite guacamole, en stump gurka, en gammal ostbit, lite tacosås och ytterst lite lingonsylt i vår kyl. Para ihop det till nåt mumsigt! Men nästa vecka ska vi storhandla på maxi så vi klarar oss nog tills dess! Och på söndag blir jag GLAD, för då kommer en av mina favoriter och ska bo våningen över oss, hur fantastiskt bra är inte det!! Livet i Oslo ser ljust ut!


Från er kära Malin

Adecco fest

Nu är det lördag och vi sitter som alltid på biblioteket och surfar. Igårkväll var vi på "adeccovikariefest" på en pub inne i byn. Det var kul, vi fick pizza och gratis vin så vi hade det trevligt. Det delades ut pris till värdefulla medarbetare, vi var tydligen inte så värdefulla... Ikväll ska vi ta det lugnt, se en film och äta ostbollar!



Det är kallt i Oslo nu och jag använder redan mössa och vantar. Hoppas inte det kommer någon snö iår.
Ha de! / Malin


Måndag

Vi har nu varit i Oslo i över en månad, tiden går fort!
Malin ska vara på samma ställe i två veckor nu, och jag har tillochbörja med fått denna vecka på ett ställe, sen får vi se om jag även får nästa. Så det känns bra, vi vet hur denna vecka ser ut iaf =)

Just nu sitter vi på bibblan och fryser, de har inte mkt till värme här. Så snart malin har pratat färdigt med sin mamma tänkte vi gå ner till cyberworld och göra ett sista försök till att skaffa bredband. Fungerar det inte nu, ger vi upp. Bara så alla vet.
Vi tänkte kanske vara slösaktiga och äta på Mc Donalds också.. vi får se vi får se =)

Puss och hej
// Linda

Rättelse

Är bara tvungen att lägga in en liten rättelse till min kära malins inlägg. VI tittade inte på Bodyguard, JAG gjorde det. Och inte ens hela filmen fick jag se, för helt plötsligt var jag tvungen att stänga av då någon började småsnarka brevid mig.

Så nu vet ni sanningen om gårdagskvällen :p

Nu ska vi snart gå hem och äta upp resterna från gårdagens tacos, mums mums=)

//Linda

lördag

Nu ska vi se, mycket har hänt och tiden går så fort. Men vi lever och har det bra. Idag har vi börjat kika lite på resor så vi kan hålla motivationen uppe! Igår gjorde vi tacos och kollade på Bodyguard, jag var trött vid 21.00 och somnade rätt fort. Att gå till jobbet innan 06.00 tar ut sin rätt.

//Malin

Mallan brallan

Jag känner mig lite mer hemma i köket för varje dag som går! Men idag hände det äckligaste av det äckliga. Jag skulle ta bort en soppåse och bara det äcklar skiten ur mig. Men den här påsen går sönder så det börjar rinna ut matrester och skit på golvet, jag får panik och känner att jag vill kräkas. Som tur är ser en annan tjej det, så hon springer fram och räddar mig. Undrar om jag var lite vit i ansiktet!

Annars är det bra, jag är mätt och glad. Ska snart hem och kolla på min nya gossip girl box! På lördag ska jag för första gången testa på Oslos uteliv!


Lördag

Äntligen är det helg=) Sov länge idag, vilket jag tycker vi förtjänat!
Vi har båda jobbat hela veckan, för en gångs skull på ett och samma ställe varje dag istället för att hoppa runt från ställe till ställe som yra höns.. Alltså vi har inte jobbat tillsammans utan på två olika ställen.. hoppas ni fattar vad jag menar.
Vi har båda börjat kl 07 varje morgon, vilket innebär att vi åkt hemifrån ca 06, vilket innebär att vi gått upp tidigt som tusan. Malin klarade det mkt bättre än jag.. blä.

Nu sitter vi här på biblioteket igen, jag väntar på att calle ska logga in s¨vi kan prata lite, malin är tråkig och fixar sin timelista:P
Snart ska vi bege oss till Bristol hotell där malins föräldrar och sofia väntar på oss. Trevligt, trevligt.
Träffade förresten micka och freddan i torsdags, trevligt det också=)

Hej så länge!

//Linda

RSS 2.0