Ni kommer inte tro mig men..

.. Malin packar! Helt otroligt :p

Röda solglasögon

Idag köpte jag ett par skitsnygga röda solglasögon! Dom och jag kommer passa perfekt ihop i Asien =)

Som ni alla vet närmar sig vår Oslo-vistelse sitt slut. Det är endast två dagar kvar här nu.
Samtidigt som jag längtar hem så känns det lite tråkigt, har varit en bra tid. Men vi känner oss ändå klara här och vi är redo för nästa etapp på resan, den roligaste delen: ASIEN. Kommer bli underbart!
Men först ser jag fram emot en härlig månad hemma =)

Duktig som jag är så har jag redan packat mina väskor, så långt det går. Malin däremot kör en annan taktik - skjut upp det så länge som möjligt så kanske väskorna packas av sig själva.
Jag tror inte det kommer lyckas, men vi får väl se :p

Snart kommer Malin hem från jobbet. Då ska jag överraska henne med att vara vaken och med att säga att även jag ska jobba kväll imorron så nu kan vi leka på förmiddagen! Gud så roligt! Haha.

God natt

//Linda


mmmmmmmmmmmmmm

Då är det vår sista helg i Oslo. Vi firar den med att, ja med att jobba såklart!
Men i torsdags var vi ute med Angelica och Klara och käkade på en skitgod restaurang där dom wokade ihop maten man själv hade plockat samman! Det var jättegott och det var en helt galen kväll!
Ikväll får vi se vad som händer, vi har väl lite lösa planer och vi får se helt enkelt.

Igår blev jag överraskad på jobbet. Jag fick tårta och dom höll tal för mig hur mycket dom kommer sakna mig och hur bra jag var! (Man måste få skryta lite!) Det kändes alla fall bra! Så efter idag är det endast tre arbetsdagar kvar.

Igårkväll kom Micka ner och vi firade fredagen med att köpa en daimglasstårta som vi kalasade på!

Natt

Får bli ett nattinlägg!
Kom precis hem från jobbet. IKEA som i norge har öppet till 23.00! Slutar aldrig att förundras över att småbarnsfamiljer går på ikea runt 22.00. Jag som ändå snart är 22(åldersnojja!!) ligger och sover vid den tiden om jag inte jobbar! Idag var det min fjärde dag som jag åt soppa till lunch, mina lunchkamrater frågade om jag var på nån diet. Tycker ni att jag ska ta det som en pik? Alla fall, ikea har världens godaste champinjonsoppa!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova nästan 6 timmar innan jag ska upp och åka till jobbet. Men sen är det banne mig helg!

Kram Malin

6 månader

Igår var det exakt ett halvår sedan vi kom till Norge.
Otroligt vad tiden går fort..
Nu är det endast 15 dagar kvar innan vi åker hem igen =)

//Linda

Måndag

Igår hade  vi en mkt trevlig söndagskväll med Angelica, Klara, Micka och Freddan. Blev Alice i Underlandet på bio.
Tyvärr blev ingen i gänget helt förtrollad.. snyggt gjord men lite trist story skulle vi nog tyvärr säga.

Mina böcker har nu tagit slut så jag har inget att göra på jobbet längre. Dagen gick sakta och var ganska händelselös.
Kvällen har mest gått åt till skype. Längtar hem som tusan till alla mina underbara därhemma <3
Snart snart kommer jag!

Har inte varit en bra matkväll, ätit ostbågar, choklad, chips, pirog och kladdkaka med grädde. Ojoj, riktigt illa. Tur att jag inte äter så mkt sånt skräp annars, då skulle jag nog rulla fram vid det här laget :p

Nu ska jag titta på ett avsnitt vänner innan läggdags!

//Linda

 


Gratis är gott

Idag var också en bra dag! Jag mötte upp Linda på nationalteatern och till vår stora glädje delade dom ut både chips och godis till alla som gick förbi! Behöver jag säga att vi gick flera varv? Gratis har ju alltid varit godast!

Nu ska vi fortsätta vara vuxna och kolla på high school musical!


Fantastisk dag

Idag har det varit en helt fantastisk dag! Jag är för det första ledig och bara det är värt ett hurra!

Jag tog på mig min vårjacka och mina converse lyssnade på världens bästa soundtrack i lurarna och gick ut. Det är så himla bra väder, inte alls kallt och solen lyser och det är så underbart. Gick ner till aker brygge och köpte en chailatte och satt på en bänk och bara myste i solen. Läste lite i min bok och kollade på folk. Nu sitter jag hemma med fönstret öppet och njuter lite till! Ja en riktig njutardag är vad det är! Och imorgon är jag ledig igen, en favorit i repris kanske? Och jag är på riktigt bra humör dessutom!


Puss och kram Malin

Holmenkollen

Vi har varit och beundrat utsikten uppe vid holmenkollen idag. Det var häftigt och man undrar verkligen vad det är för sjuka människor som slänger sig ner för den backen! Rätt mot döden! Men coolt!



Rätt synd att vi missar sommaren i oslo, är nog så jävla fint då. Nu har vi tryckt i oss en kebab för 20 kr och det kändes bra! Blir nog en mumsig fruktsallad senare!


Ingen fågel till Linda

Hade inte bättre lycka idag.. lyckades nämligen inte ens hitta Åhlens butiken. SUCK.


Söt fågel

Har varit lite dåligt på bloggfronten, beror på att det inte händer något här i Oslo som är värt att skriva om. Malin jobbar kväll hela veckan vilket innebär att vi inte ses förrän på fredagkväll. Kul kul..
Idag var jag på jakt efter en liten söt fågel-sparbössa jag sett i "Allt i hemmet", den ska finnas på Åhlens men hittade den tyvärr inte på just det Åhlens som jag var på. Ska gå förbi ett annat på hemvägen imorron, hoppas på bättre lycka där :)

Förresten så har vi haft underbart väder i Oslo denna vecka, solen skiner otroligt starkt och jag får lite vårkänslor!



Söt va?

//Linda

RSS 2.0