Söndag och ledig dag

Idag tog jag sovmorgon och sen åt jag lyxfrukost. Lyx för att vara här iaf. Det blev båda rostade mackor, flingor med mjölk, äpplejucie och apelsinklyftor!
Tänkte vara duktig och tvätta men det var upptaget när jag väl tog mig ner i källaren.. så får vänta en timme till.
Igår var jag uppe hos Micka och tittade på Changeling. Har sett den förut men ville se den igen då den är så bra, fast sorglig. Vi festade till det med lite chips :)

Om 18 dagar kommer min älskade Calle hit, kommer bli en underbar helg. Saknar honom fruktansvärt mycket.

Ikväll kommer Malin tillbaka!

//Linda

Torsdag

Malin har lämnat mig och åkt hem till Sverige en sväng så jag känner mig lite ensam. Min tid i Norge har verkligen fått mig att inse att jag inte tycker om att bo själv. Malin och jag jobbar väldigt olika och ses inte alls ibland, känns därför som att bo själv emellanåt, vilket jag inte är alltför förtjust i. Men men, dagarna går fort och snart är jag hemma igen! Hos Calle =)

Imorron ska jag till Skattetatten ännu en gång, trodde förra gången var den sista men icke. Jag betalar alldeles för mkt i skatt och känner att jag måste ändra det nu, har ingen lust att vänta på mina pengar till nästa år, vill ju gärna ha dem när vi ska resa menar jag.. Så jag får helt enkelt pallra mig dit och se vad de säger. Just nu betalar jag 36% men borde inte behöva betala mer än typ 10%. Ni kanske förstår min irritation?

För att pigga upp min ensamma kväll igår så köpte jag Tom och Jerry kex, så dem tänker jag fortsätta äta nu!
Ha de! 

Se hela bilden


Tyvärr inte bilder på just mina kex.. men de ser ju inte särskilt olika ut :p


Ny lägenhet?

Jag har hittat en ny lägenhet hemma i Linköping som jag vill flytta till. Den ser underbart fin ut.. nu längtar jag ännu mer efter att åka hem!
Inte helt perfekt tidpunkt att anordna en flytt kanske, haha.

Till vänster ser ni nedervåningen och till höger ovanvåningen! JAG VILL HA!



//Linda

Last summer

Fick så himla ont i magen nyss. Skulle lägga över mina bilder från kameran till datorn och trodde jag lyckats radera allt. Herregud vilken madröm. Men jag hittade alla igen. Pust.
Har inte tömt min kamera sedan innan sommaren så hade allt möjligt däri. Bla bilder från min och Calles resa till Bulgarien =)

  

Nu blir det till att rensa lite och kanske orka göra ett album med Bulgarienbilderna. Kan ju göra en gratis fotobok hos fuji hela februari ut så får passa på!

Malin den svikaren jobbar som alltid..

//Linda

 


...

Jag har ett enormt shoppingsug! Jag har kollat på alla klädsajter och fått tejpa ihop fingrarna för att dom inte ska slinta och råka beställa hem något! Det här är en pers mina vänner!

/Malin




Dags för uppdatering.

Kan visst inte lita på malin så får väl uppdatera lite själv.
Idag har jag jobbat min andra dag på Burger King. Jobbade med en helt underbar svensktjej idag, Karolina. Visade sig att hon bott i Linköping och t.o.m i Lambohov när hon var liten!
Världen är liten ibland..
Var en hemsk dag precis som i lördags, otroligt mkt att lära sig men kändes bra att ha Karolina vid min sida iaf. Jag önskar att hon kunde jobba med mig varje dag, men det är ju inte så troligt, tyvärr. Måste tydligen klara mig själv sen.. usch, längtar inte tills dess. Kom en till ny svensk tjej idag, hon såg lika förvirrad ut som jag:p

Nu ska jag njuta av att vara ledig resten av dagen!

Ha de!

86 dagar kvar

Idag tog jag mig en ledig dag då vi var tvungna att fixa nya skattekort eftersom det är nytt år. Alltid lite jobbigt att fylla i dessa papper men det slutade bra och förhoppningsvis behöver vi inte gå dit något mer nu.

Hemlängtan är sjukt stor och otroligt jobbig men försöker hålla mig sysselsatt och inte tänka på det alltför mkt. Vi ska boka hemresa snart så vi får bra tågpris, blir runt den 8 april förmodligen.
Sen har vi börjat kolla lite på resor också så vi kan hålla motivationen uppe, inget är helt spikat än men snart hoppas jag!

Annars kan jag också informera er om att jag återigen har ett nytt jobb. Har fått deltid på burger king, så är tänkt att jag ska kombinera gymmet och burger king de sista månaderna. Blir nog bra tror jag. Ska på teorikurs imorronkväll:p

//Linda

Tillbaka i Oslo

Så har Linda också kommit tillbaka till Wessels gate efter en underbar hemmavistelse. Men nu sitter jag ensam i vårt lilla rum och saknar min underbara Calle något fruktansvärt och undrar om detta är värt det..
Ingen hit att åka en lång resa och vara ledsen och sen mötas av ett tomt rum..
Malin kom hem nu och pigga upp mig!

-M-A-L-I-N-

Julen hemma har som alltid varit mysig och jag har tagit det relativt lugnt (med undantag för några kvällar)! Jag fick rödbetssallad, smör, kex, potatis och choklad på julbordet. Plus träningsverk eftersom kusinerna fick wii!
Det är alltid skönare att vara hemma när man inte bor hemma. Man uppskattar dom små sakerna, som att det alltid finns mjölk i kylen, rena handdukar som inte luktar apa, EN TV, stor säng och hur mycket mat som helst.

Men nu är jag tillbaka i Oslo och har jobbat mitt första pass. Det gick bra men jag var sjukt trött. Åka buss hela natten och sen åka direkt till jobbet- ingen hit men jag rekomenderar det ändå, för nu kommer jag sova som en prinsessa inatt och inget kommer kunna störa mig och min sömn!

Men när kommer jag orka packa upp? Vilka tror att Linda kan göra det åt mig när hon kommer, upp med en hand!
Godnatt


RSS 2.0