Singapore

Nu sitter vi i Kuala Lumpur ytterligare en gang. Inatt tar vi nattbussen mot Perhentian Island dar sol och bad vantar! Antligen ska vi fa koppla av och gora ingenting!

Nar vi bestamde oss for att aka till Singapore tankte vi inte riktigt pa att det var ett annat land, eller vi tankte inget alls vi bara akte dit. Nar vi kom till gransen var det som att koa till Harrys.. vi visste inte om vi skulle fa komma in. Haha. Alla runt omkring oss hade namligen visum, nagot vi inte alls tankt pa att kolla upp. Panik-Linda dok upp pa en gang. Kon till passkontrollen var ett rent helvete. Men det verkade inte bry sig om oss snalla svenskar utan vi behovde inget visum sa allt gick bra!!

I Singapore var det outhardligt varmt och vi har nog aldrig svettats sa mycket i vara langa liv. Vi besokte Singapore zoo, varldens basta regnskogs zoo enligt dom sjalva. Vi ar beredda att halla med, inte for att vi har sett sa manga andra sadana djurparker men det var otroligt fint! Kandes som om man var i en regnskog pa riktigt och man fick komma valdigt nara djuren. Tankte att vi skulle lagga upp lite fina bilder men det funkade tyvarr inte idag, blir forhoppningsvis i veckan!
Ett vackert land med mkt gronska och fina byggnader, marktes att det var ett valmaende land. Tyvarr var det valdigt dyrt sa darfor blev var vistelse ganska kort.
Fran Singapore tillbaka till Malaysia tog vi bussen, vilken tog halva tiden jamfort med taget. 5,5 timmar jamfort med 11!

Det hostel vi bodde pa inatt nar vi kom tillbaka till Kuala Lumpur var nog det ackligaste hittills. Annars har vi hittat valdigt bra stallen med rena rum och toa/dusch. Men det var iaf billigt!

Svettiga kramar Malin och Linda


Kommentarer
Postat av: Micko

Hemma ifrån Sandefjord 3 härliga dagar med Sofia,jag har också trängts med svettiga djur på Nordby köpcenter,hur många norrmän som helst som ska fram o köpa först!Härligt beteende tom.mamma o Sofia ville åka därifrån.Ikväll ska jag krypa ner i "min" Säng.Det dröjer ett tag innan du får krypa ner i din.Kramar

2010-05-16 @ 18:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0